Remco Buiting, Teamleider op de afdeling ATM Rompen CEN3/4.
Werken bij Gunnebo
Een goede werkgever, een fijn bedrijf

Mensen werken graag bij Gunnebo. Het gemiddelde dienstverband bij ons bedrijf is langer dan 12 jaar. Dat komt vooral door de werksfeer. Mensen zijn tegelijk ontspannen, én serieus aan het werk – met veel vrijheid om dat werk in te vullen op een manier die bij ze past. Er heerst een betrokkenheid bij het economische succes en bij het maken van uitstekende producten. Deels heeft dat te maken met de Achterhoekse mentaliteit – wars van het demagogische ‘belangrijk doen’, een voorkeur voor werken, praktisch en pragmatisch. Maar nog meer is de goede werksfeer het resultaat van een breed gedragen besef dat het belangrijk is dat je op de plek waar je werkt respect, waardering en vriendelijkheid ervaart. Dat geeft de ruimte om je te concentreren op het voor elkaar krijgen van bijzondere resultaten. In een team waar iedereen gelijk is.

De fabriek in Doetinchem is een onderdeel van de Gunnebo Groep. Ons economische succes is belangrijk, en vraagt om inzet en ook flexibiliteit. Daar staan stabiliteit, een internationale werkomgeving en de ruimte voor het doen van professionele investeringen, in moderne techniek en ergonomische verbeteringen, tegenover. Het volgen van professionele vakopleidingen wordt actief aangemoedigd. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, en worden aangevuld met extra’s die het werken nét even prettiger maken. Zoals een winstdelingsuitkering (die we meestal samen kunnen verdienen). Een zomerbarbecue, een gezamelijke reis naar een mooie stad. Maar het belangrijkste is wel – en dat voel je als je bij Gunnebo aan de Mercuriusstraat binnenkomt – hier hangt een goede sfeer.


Vacatures

Er werken ongveer 120 medewerkers in vaste dienst bij Gunnebo. Hieronder vindt u de actuele vacatures. Zijn er geen vacatures, of staat uw voorkeursfunctie er niet bij? Dan bent u uiteraard welkom om een open sollicitatie te doen. U kunt hiervoor even bellen (zie de contactgegevens) of een e-mail met uw motivatie en c.v. sturen naar anne.venzke@gunnebo.com.

Vacatures (op uitzendbasis)

Bij Gunnebo werken, naast onze vaste medewerkers, ongeveer 150 uitzendkrachten, voornamelijk in de productie. Dat relatief grote aantal heeft te maken met de variaties in de behoeftes aan aantallen producten bij onze klanten. Veel van onze uitzendkrachten komen uit Oost-Europa. We besteden veel aandacht aan een goede samenwerking tussen deze collega’s en de collega’s uit Nederland. En dat werkt, want bij veel van onze werknemers is de ervaring gegroeid dat samenwerken met mensen uit andere landen iets toevoegt.
De werving van uitzendkrachten gebeurd door Euro Planit, een partner van Gunnebo Doetinchem. Wilt u meer informatie over het werken als uitzendkracht bij Gunnebo? Neem dan contact op met Euro Planit via (0575) 555 518 of kijk op www.werkenbijgunnebo.nl.